В Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука,

...
В Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука,
Коментари Харесай

Героите на 24 май: Какво е да си учител във века на технологиите?

В Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност ви срещаме с двама педагози, отличени с премията „ Учител на годината “.

Това са Марина Дамянова от Природо-математическата гимназия в Кюстендил и доктор Верка Бонева, преподавател по професионална подготовка в учебно заведение „ Д-р Петър Берон “ в Перник.

В навечерието на Деня на светите Кирил и Методий, празник на българската култура и просвета Синдикатът на българските учители отличи преподаватели в 10 категории, които получиха званието „ Учител на годината “ за 2024 година

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Село Козарско празнува 24 май: 150 къщи в Пазарджишко с българския трикольор 3 мин. Село Козарско празнува 24 май: 150 къщи в Пазарджишко с българския трикольор  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Село Козарско празнува 24 май: 150 къщи в Пазарджишко с българския трикольор 3 мин. Село Козарско празнува 24 май: 150 къщи в Пазарджишко с българския трикольор  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май

 

Марина Дамянова е отличена с огромната премия „ Учител на годината “ в категорията „ Млад преподавател “. Учител е по математика в ПМГ „ Проф. Емануил Иванов “ в Кюстендил. Тя е ученик на гимназията и от три години работи като преподавател в учебното заведение.

Снимка: btvnovinite.bg

С юношески порив, с доста обич, предпочитание за работа и висок професионализъм съумя да завоюва доверието и признанието на възпитаници, родители и сътрудници.

Д-р Верка Бонева завоюва наградата „ Учител на годината “ в категория „ Професионално обучение “. Тя е учител в  „ Д-р Петър Берон “ в Перник.

Снимка: btvnovinite.bg

Бонева с необикновен заряд и отдаденост въодушевява учениците за триумфи, настояват нейните сътрудници. Със своите експертиза и професионализъм тя е измежду сътрудниците – мотор на сбъдването на визията на учебното заведение.

Какво е да си преподавател във века на технологиите – гледайте във видеото диалога с Марина Дамянова и доктор Верка Бонева!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР